Grem domov v Novo mesto

Foto: Žurnal24 Dolenjski študentje jo bodo ob zaključku študijskega leta domov mahnili kar peš.
Pohod. Študentje iz Ljubljane, Maribora in Kopra peš domov.
Oglej si celoten članek

Podvig Društva novomeških študentov bo tudi letos naznanil zaključek študijskega leta in izpitnega obdobja. Dolenjski študentje, ki študirajo v Ljubljani, Mariboru in Kopru, se bodo odpravili na pohod proti domu od 4. do 8. julija. Startnina je simbolična (Koper 25 evrov, Maribor 20, Ljubljana 15), v ceno pa so všteti prehrana, pijača, medicinski pripomočki, pogostitev ob koncu, majica in darilo.

Prijave za odhod študentov iz Kopra zbirajo do jutri, za tiste, ki bodo na pot odšli iz Maribora, je rok za prijave 4. julij, za pohodnike iz Ljubljane pa 6. julij. Natančnejši potek poti in lokacije spanja bodo znane naslednje dni, več informacij pa na slavko.kastelic@drustvo-dns.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.