Grenka izkušnja: razjarjena krava napadla nizozemski turistki

Foto: Epa
Foto: Epa
Neverjetno. Nič hudega sluteči turistki iz Nizozemske je na Veliki planini napadla podivjana krava. Takole se je končalo ...
Oglej si celoten članek

Ko poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, so gorski reševalci GRS Kamnik in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik včeraj okoli 13. ure nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri transportu dveh oseb, ki so ju na Veliki planini v občini Kamnik poškodovale krave. Transportirali so ju – gre za dve nizozemski turistki – v dolino.

Kot je poročal portal Kamnik.info, sta se v hribe nič hudega sluteči nizozemski turistki odpravili s psom, hodili pa sta na območju, kjer so se prosto pasle krave. Ko sta se eni od krav približali, pa je ta eno izmed obeh turistk odrinila, še piše omenjeni portal. Turistka je padla po tleh, ko pa jo je druga želela pregnati, pa je odrinila še njo. Nizozemki sta k sreči utrpeli le lažje poškodbe, odpeljali so ju na preventivni pregled v UKC Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:00 18. September 2023.

    Pa račun napisat za reševanje

  • 07:58 18. September 2023.

    Ti turisti so eni idioti,kaj mislijo,da živijo v pravljici.Še dobro da ni bil v bližini kakšen bik

  • 07:36 18. September 2023.

    Tudi krave so spoznale, da so turisti nadloge! Čestitka kravam za pogum!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.