Grosuplje: Ustavili 22-letnika, ki so mu v preteklosti zasegli že 26 avtov

Foto: Profimedia Policija koronavirus nadzor
Policisti so v sredo v Grosuplju v okviru poostrenega nadzora hitrosti obravnavali 22-letnega voznika, ki ni ustavil, ampak je zapeljal proti policistu.
Oglej si celoten članek

Policisti so zapeljali za voznikom in ga kmalu izsledili v bližini. Zasegli so mu vozilo, so zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

V postopku so ugotovili, da je voznik že večkrat kršil cestnoprometne predpise in nima veljavnega vozniškega dovoljenja. V zadnjih štirih letih so mu v različnih postopkih zasegli kar 26 avtomobilov, moped in tovorno vozilo.

Zoper njega bodo na pristojno okrajno sodišče podali obdolžilni predlog zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov. Policisti bodo nadaljevali tudi z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:04 22. Maj 2020.

    Pri taki državi oz. ministru, ki pusti na cedilu lastno policijo in državljane, ki ne odreagira, ko policijsko postajo oblega …

  • 12:59 22. Maj 2020.

    To ni normalno! S tako zakonodajo smo res absolutni prvaki. Po moje se nam smeje cel svet, celo v Zimbabwe. …

  • 12:55 22. Maj 2020.

    Ciganska posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.