Grosuplje: Vozil v nasprotno smer in povzročil nesrečo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Voznik, ki je na dolenjski avtocesti vozil v napačno smer, je trčil v nasproti vozeče vozilo.
Oglej si celoten članek

Okoli 18.30 je bil Operativno-komunikacijski center PU Ljubljana obveščen, da voznik osebnega vozila Audi na avtocesti Grosuplje - Višnja Gora, vozi v nasprotno smer. "Kmalu po prejetem obvestilu so bili policisti obveščeni tudi, da je na začetku višnjegorskega klanca za smer Novo mesto prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, v kateri je udeleženo vozilo, ki je pripeljalo po nasprotnem smernem vozišču, in še eno osebno vozilo," je povedala Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana. 

Policisti še zbirajo vsa obvestila glede okoliščin nepravilne vožnje in prometne nesreče. "Zbiranje obvestil gre v smeri podanih sumov kaznivega dejanja nevarne vožnje," je še dodala Adlešičeva. 

Prehitevalni pas avtoceste je bil ob 19.30 še vedno zaprt. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:04 21. Junij 2017.

    Kaj je zraven audija kupil tudi izpit?...Odvzeti oboje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.