Grozljiv prizor iz Kočevja: Z avtom namerno zbil medveda

Foto: zajem zaslona medved Foto: zajem zaslona medved
Na spletnih omrežjih se je znašel posnetek nočnega dogajanja na eni izmed ulic v Kočevju, ko je neznanec snemal lov za medvedom in namerno trčil vanj.
Oglej si celoten članek

Na spletnih omrežjih se širi posnetek neznanega voznika avtomobila, ki je ponoči na eni od ulic v Kočevju preganjal večjega medveda in nato vanj namerno trčil z vozilom.

Na PU Ljubljana so nam potrdili, da so "bili seznanjeni o dogodku, ki naj bi se zgodil danes ponoči na območju Kočevja. Policisti zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja s poglavja zoper okolje, prostor in naravne dobrine."

Kot so še dejali na PU Ljubljana bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. O dogodku so bili obveščeni tudi drugi pristojni organi.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 20:49 23. Oktober 2021.

    20 let resta brez izgovorov adijo svoboda!

  • 20:23 23. Oktober 2021.

    Največja napaka je bila narejena, ko je iz EU (tam so itak sami biseri modrosti) prišel nalog, da se iz …

  • 19:44 23. Oktober 2021.

    Ce bi jih odstrelili toliko kot bi jih morali za normalno stevilcno kontrolirano stanje, se ne bi dogajale te in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.