Grozljiva delovna nesreča: 26-letnik umrl na kraju

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Našli so ga ob delovnem stroju.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so bili obveščeni o delovni nesreči na območju PP Slovenska Bistrica. Na kraju je umrl 26-letnik, ki je bil najden ob delovnem stroju. Opravljen je bil ogled kraja, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo dogodka. Odrejena je bila sanitarna obdukcija.

Kot je za Žurnal24 povedal vodja intervencije iz PGD Slovenska Bistrica Luka Rojs, se je nesreča zgodila v gospodarskem objektu na Cigonci pri Slovenski Bistrici: "Na stroju za obdelovanje kovin se je mladenič tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl." Posredovalo je prek 20 gasilcev iz PGD Slovenska Bistrica in PGD Videž.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:28 2. Marec 2023.

    Žalostno. Sožalje bližnjim ...

  • 19:30 2. Marec 2023.

    Jebem mamu kućanu,jebbem mamu jankovoviću,jebeb mamu zemljariču u grobu...m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.