Grozljiva grožnja varuhu okolja

Foto: Žurnal24 Grozljiv prizor pred vrati okoljevarstvenika Giurastanteja. (Foto: Žurnal24)
Okoljevarstveniku, ki se med drugim bori proti plinskim terminalom v tržaškem zalivu, so pred vrati doma pustili obglavljenega kozlička.
Oglej si celoten članek

Tržaški okoljevarstvenik Roberto Giurastante iz skupine Greenaction Transnational ter Alpe Adria Green, ki je v Sloveniji znan predvsem kot borec proti tržaškim plinskim terminalom, je včeraj pred pragom svojega stanovanja kot grožnjo oziroma opozorilo prejel obglavljeno in zmaličeno glavo kozlička.

Kot pojasnjuje Giurastante, ne gre za mesarski odpadek, ampak očitno za grozilno sporočilo, ki ga uporabljajo tako mafija kot tudi razne sekte. Zadevo zato že preiskujejo italijanski organi pregona. Sicer pa je Giurastante zaradi svojega okoljevarstvenega delovanja v Italiji že dalj časa tarča številnih groženj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.