Grozljiva nesreča: Dvigalo ga je stisnilo ob steno jaška

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moški se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.
Oglej si celoten članek

Polcija je bila nekaj pred 14. uro obveščena o nesreči pri delu na območju centra Ljubljane, v kateri je umrl 71 letni moški.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je izvajal servis in pregled dvigal v enem izmed večstanovanjskih objektov," razlagajo pri PU Ljubljana. "Med delom ga je dvigalo stisnilo ob steno jaška. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl."

Policisti bodo opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:32 12. Februar 2020.

    Seveda 71 letnik ? Upokojenec ,ki bi moral sedeti na kavču in uživati pokojnino .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.