Grozljiva noč na nemški avtocesti

V soboto sta se v Nemčiji zgodili hudi prometni nesreči. Umrl je 6-mesečni otrok, 20 oseb pa je bilo poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo na avtocesti v bližini mesta Rheda-Wiedenbrück. 38-letna mati iz Warendorfa je bila s svojima dvema otrokoma, starima 3 leta in 6 mesecev, na poti proti Dortmundu. Iz za zdaj še neznanega razloga je trčila v sredinsko zaščitno ograjo. Avtomobil se je ustavil sredi ceste. Vanj je nato trčil 52-letni voznik in ga prepolovil. Pri tem je iz avta katapultiralo dojenčka, ki je padel na vozišče. Povozil ga je avto. Otrok je bil takoj mrtev.

V ustavljeni vozili sta nato trčila še dva voznika, do nesreče, v katero so bila vpletena štiri vozila, pa je prišlo tudi na drugi strani vozišča. Avtocesta je bila zato več ur zaprta v obe smeri.

V nesreči je bilo 20 oseb poškodovani, pet težje. Nastalo škodo ocenjujejo na 80 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:37 6. Oktober 2014.

    Dejte no mal šparat z naslovi . Grozljivo se označuje mal večja nesreča od tele !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.