Grozljiva prometna nesreča: Trčila avtobus in tovornjak, mrtvih 22 ljudi

Foto: Dolenjskanews.com
Foto: Dolenjskanews.com
V trčenju avtobusa in tovornjaka v Tanzaniji umrlo najmanj 22 ljudi
Oglej si celoten članek

Na vzhodu Tanzanije je v petek avtobus trčil v tovornjak, pri čemer je umrlo najmanj 22 ljudi, 38 pa jih je bilo ranjenih. Predsednica Samia Suluhu je na Twitterju izrazila sožalje in pozvala udeležence v prometu, naj upoštevajo prometna pravila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nesreča se je zgodila v kraju Melela Kibaoni, približno 200 kilometrov zahodno od obalnega mesta in gospodarskega središča Dar es Salaam, je povedal vodja policije v vzhodni regiji Morogoro Fortunatus Muslim.

Dodal je, da je tovornjak zapeljal s svojega voznega pasu, da bi prehitel motorno kolo. Avtobus je potoval v nasprotni smeri iz zahodnega mesta Mbeya v obalno mesto Tanga.

 

* Fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:53 19. Marec 2022.

    zdaj že afriške zgodbe uporabljate ,saj še domačih ne obdelate

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.