Grožnja policistoma:"Ustrelil vaju bom"

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Močno pijan voznik se ni strinjal s policistoma, ki sta mu prepovedala nadaljnjo vožnjo.
Oglej si celoten članek

Prometna policista sta včeraj okoli pol polnoči ustavila 39-letnega voznika osebnega voznika iz okolice Slovenske Bistrice. "Elektronski alkotest je pokazal, da je imel voznik v organizmu kar 1,03 mg/l alkohola," so sporočili. Zaradi alkoholiziranosti sta mu policista prepovedala nadaljnjo vožnjo.

To ga je razburilo do te mere, da je policistoma začel resno groziti, dejal jima je tudi, da si ju bo zapomnil in ustrelil.  Zaradi vsega navedenega in ker je želel z vožnjo nadaljevati, sta ga policista pridržala.

Groženj s streljanjem spominjajo na avgustovski incident, ko je Dušan Petrovič med kontrolo prometa ustrelil policista Damijana Kukoviča. Pretekli teden je sodnica Petrovčiču za en mesec podaljšala pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:55 29. September 2014.

    Žal bomo od Američanov morali kopirati tudi rešitve za zaščito življenj policistov. Američani veliko bolj od nas spoštujejo svoje policiste, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.