Gumba "ni mi všeč" na Facebooku ne bo

Foto: EPA
Foto: EPA
Soustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg je v zadnjem javnem nastopu izpostavil, da gumba "ni mi všeč" še ne bo.
Oglej si celoten članek

Pri družbenem omrežju Facebook sicer premišljujejo o dodatnem gumbu, s katerim bi uporabniki lahko izrazili svoje nestrinjanje ali obžalovanje, a gumba "ni mi všeč" ne bo. Mark Zuckerberg je izpostavil, da se zavedajo, da ljudje ne želijo izražati le pozitivnega odnosa s všečkanjem.

"Ljudje na Facebooku delijo tudi žalostne ali težke trenutke v svojem življenju. Velikokrat nam zato ljudje povedo, da se jim ne zdi primerno všečkati statusov, ko je na primer nekdo izgubil bližnjega," je še navedel Zuckerberg, ki misli, da bi bilo izražanje negativnega odnosa lahko tudi slabo in zlonamerno.

Avtomatizirana kritika s pomočjo gumba pa naj bi najbolj skrbela oglaševalce, ki predstavljajo velik delež prihodkov Facebooka, prav zato podjetje še išče primeren način za uvedbo takšnega gumba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.