Gume zaželene med tatovi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tudi tatovi se pripravljajo na zimo. Policisti namreč poročajo o več tatvinah pnevmatik po vsej državi.
Oglej si celoten članek

Ajdovski policisti so bili včeraj obveščeni o vlomu v eno od vulkanizerskih delavnic v Ajdovščini. Neznani storilec je vlomil v omenjeno delavnico in iz nje odnesel večje število pnevmatik različnih vrst, dimenzij in znamk. Pnevmatike je naložil na vozilo in se odpeljal neznano kam. Lastnika je oškodoval za približno 15 tisoč evrov.

Postojnske policiste so obvestili o vlomu v gospodarsko poslopje pod viaduktom Ravbarkomanda. Neznanec je ukradel štiri letne pnevmatika feroza z alu-platišči.

Delo so imeli tudi policisti v Krškem. Neznanci so v okolici Krškega vlomili v skladiščni zabojnik in odtujili 120 pnevmatik. Povzročili so za okoli 7.500 evrov škode.

V Trnovljah pri Celju so neznanci obravnavali vlom v skladišče avtohiše. Neznanci so odtujili 25 zimskih pnevmatik različnih proizvajalcev in različnih dimenzij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.