Gumo menjal na prehitevalnem pasu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Radijski poslušalci so zjutraj poročali o nenavadnem dogajanju na avtocesti Koper–Ljubljana, saj naj bi voznik kar na prehitevalnem pasu menjaval pnevmatiko.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Radia Antena naj bi voznik pri Brezovici v smeri Ljubljane zjutraj okoli 7. ure ustavil na levem pasu in se lotil popravila pnevmatike.

Na prometno-informacijskem centru ob našem poizvedovanju o dogodku še niso bili obveščeni, naknadno pa so sporočili, da je na prehitevalnem pasu obtičal tovornjak in da je na tem odseku potrebna previdnost.

Policija o dogodku ni bila obveščena. Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana nam je povedal, da pri dogodku, "kot je opisan, ne gre le za kršitev cestnoprometnih predpisov, takšno opravilo je izredno nevarno in neodgovorno s strani voznika".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.