Halo, policija, avto je "poletel" proti Bohinjskemu jezeru

Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: Žurnal24 Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Foto: PGD Bohinjska Bistrica Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici
V petek zvečer je glede na prijavo voznik s ceste "poletel" proti Bohinjskemu jezeru, je sporočila policija.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali o prometni nesreči, pri kateri je avto zletel s ceste in se prevračal po travniku, gasilci pa so za pomoč pri iskanju voznika v visoki travi prosili mimoidoče.

Slovenija Huda nesreča, gasilci in mimoidoči po visoki travi iskali voznika

Policija je danes sporočila, da se je nesreča zgodila, ko je povzročitelj med prehitevanjem drugega vozila izgubil nadzor nad svojim avtomobilom in pri tem zapeljal s ceste, kjer se je začel prevračati. Ustavil se je po okoli 75 metrih prevračanja in drsenja, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Najprej menili, da oseba, ki so jo našli kakšnih deset metrov od avtomobila, ni voznik, zato so skupaj z mimoidočimi večkrat preiskali travnik. V visoki travi namreč ne bi bilo mogoče videti ležeče osebe, a se je nato izkazalo, da je bil v avtu samo en človek.

Voznik je po podatkih policije utrpel hude telesne poškodbe, zaradi katerih pa ni v življenjski nevarnosti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.