Hauc ne bo odstopil

Foto: Žurnal24
Pošta Slovenije zavrača navedbe medijev o zamenjavi na direktorskem položaju.
Oglej si celoten članek

Poslovodstvo Pošte Slovenije zavrača navedbe nekaterih medijev o odstopu generalnega direktorja Aleša Hauca in očitke ministrice za gospodarstvo mag. Darje Radič, so sporočili iz Pošte Slovenije. Generalni direktor Aleš Hauc in člana poslovodstva ta trenutek nimajo razloga, da bi odstopili, so zapisali. "Svoje delo bodo nadaljevali v dobro družbe in novim članom nadzornega sveta podrobno predstavili poslovanje družbe." Odziv se nanaša na poročila medijev, da razrešitev štirih nadzornikov in imenovanje novih pomeni pripravo terena za skorajšnjo zamenjavo na direktorskem položaju Pošte Slovenije.

Na besede ministrice, ki je na vprašanje o Haučevi usodi odgovorila, da lastniki od nadzornikov pričakujejo, da bodo imenovali upravo, ki bo poslovala uspešno in zakonito, pa so se odzvali: "Poslovodstvo Pošte Slovenije od začetka mandata posluje uspešno, kar dokazujejo vsakoletni poslovni rezultati, ki še nikoli v zgodovini Pošte Slovenije niso bili tako dobri."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.