Hčer za odmerek kokaina

Foto: Žurnal24 Represija ne pomaga, uporaba drog se strmo povečuje. (Foto: Shutterstock)
24-letnega moškega so aretirali, ker je hotel svojo hčer zamenjati za odmerek kokaina.
Oglej si celoten članek

Matthew Brace iz Northamptona v zvezni državi Massachusetts je na bencinski postaji neznancu ponujal svojo trimesečno hčer za odmerek kokaina, je sporočila tamkajšnja policija. Moškega so obtožili ogrožanja otroka, sodišče pa ga je zaradi pomanjkanja dokazov oprostilo vseh obtožb.

Braceov odvetnik je dejal, da so obtožbe "povsem nesmiselne in izmišljene" in da tožilci nimajo dokazov, da je hotel njegov klient prodati svojega otroka. 24-letnika so izpustili ob varščini v višini osem tisoč evrov. Prav tako so mu prepovedali stike s hčerko, moral pa bo tudi na zdravljenje zasvojenosti z alkoholom in drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.