Hčerko zamenjal za vlomilca in streljal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policist je ponoči zaslišal alarm v garaži in, prepričan, da gre za vlomilca, ustrelil hčerko.
Oglej si celoten članek

Narednik Easton McDonald iz Loudouna v Virginji se je okoli 3.30 pripravljal za odhod v službo, ko je zaslišal alarm v garaži. Ko se je približal garaži, je slišal razbijanje, zato je vzel pištolo. Potem ko je odprl vrata, je v temi videl postavo, ki je šla proti njemu in ustrelil. 

Izkazalo se je, da je ustrelil hčerko. Ta se je pred tem brez vednosti staršev izmuznila iz hiše in se sredi noči po isti poti vračala. McDonald je poklical v bolnišnico in jim sporočil, da bo pripeljal hčerko, ki ima strelno rano. Deset minut kasneje je vnovič klical v bolnišnico, saj sta s hčerko na poti imela prometno nesrečo. V nesreči k sreči ni bil nihče poškodovan.

Dekle so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer ostaja na zdravljenju. Njeno stanje naj bi bilo stabilno. Policija pa je že uvedla preiskavo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:16 18. Avgust 2014.

    Dediščina divjega zahoda ima še vedno bistveno prevelik vpliv na Američane in njihovo dojemanje varnosti in pravic policistov.

  • 02:05 18. Avgust 2014.

    Ronald McDonald

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.