Hčerko zaprla v kletko in šla gledat film

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Starša sta osemletno posvojenko zaklenila v leseno kletko in se z otroki odpravila na ogled filma.
Oglej si celoten članek

Ameriška policija je v mestu Las Cruces v zvezni državi Nova Mehika aretirala 33-letno Američanko in njenega 37-letnega partnerja, ki sta osemletno posvojenko pustila zaklenjeno v leseni kletki, medtem ko sta se z Američankinimi tremi otroki odpravila na ogled filma v bližnjo šolo.

O tem, da sta Cindy Patriarchias in Edmond Gonzales osemletno hčerko najverjetneje pustila samo doma, je policijo obvestil bivši mož Patriarchiasove.

Policija je deklico našla zaprto v leseni kletki, ki je v širino merila 74 centimetrov, v dolžino 152 centimetrov in v višino 126 centimetrov.

Osemletnico, ki trpi za mikrocefalijo - prirojeno deformacijo, zaradi katere ima manjšo glavo od običajne - so paru nato odvzeli in ji priskrbeli zdravniško oskrbo. Po navedbah policije naj sicer ne bi utrpela fizičnih poškodb.

Patriarchiasova in Gonzales sta obtožena malomarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.