Hekerji napadli Pop TV: Program okrnjen, večerne novice odpadejo

Foto: Anže Petkovšek POP TV Foto: Anže Petkovšek pop tv
Vse svoje sile usmerjamo v rešitev situacije in v karseda nemoteno oddajanje naših televizijskih programov in spletnih strani, je ob začetku današnje oddaje 24ur povedala voditeljica Petra Kerčmar.
Oglej si celoten članek

"Zaradi omejitev, pred katere nas je postavil vdor v računalniški sistem, nas danes na spletu in televiziji lahko spremljate v okrnjeni obliki, večerna oddaja 24UR odpade," so zapisali na spletni strani 24ur.com in dodali, da delajo vse, kar je njihovi moči, da posredujejo verodostojne in relevantne informacije. 

Po naših neuradnih informacijah so napad na medijsko hišo Pro Plus izvedli hekerji iz tujine, za vzpostavitev normalnega stanja pa naj bi zahtevali visoko denarno odškodnino.

Foto: Anže Petkovšek pop tv

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 54

  • 07:14 9. Februar 2022.

    Vse se vrača,vse se plača!!! Karma dela svoje!!!

  • 06:40 9. Februar 2022.

    SDS napada iz Madžarske.

  • 06:05 9. Februar 2022.

    Mislim, da morate zaposlit enega strokovnjaka v cyber security.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.