Hilda ni obremenila Krašovca

Foto: Gregor Katič Mirko Krašovec Foto: Gregor Katič Mirko Krašovec Foto: Gregor Katič Mirko Krašovec Foto: Gregor Katič Mirko Krašovec Foto: Gregor Katič Hilda Tovšak Foto: Gregor Katič Hilda Tovšak Foto: Gregor Katič Hilda Tovšak Foto: Gregor Katič Tovšak in Krašovec Foto: Gregor Katič Tovšak in Krašovec
Zaslišana zadnja priča, jutri zaključni govori.
Oglej si celoten članek

"Nobenih podrobnosti se ne spomnim, to je preveč oddaljeno," je nekdanja direktorica Vegrada Hilda Tovšak dejala sodnici Romani Gradič. Danes je bila zaslišana kot priča v sojenju nekdanjemu ekonomu mariborske nadškofije Mirku Krašovcu, ki ga je tožilstvo obtožilo naklepnega napeljevanja h goljufiji na škodo Evropske unije pri obnovi dvorca Betnava.

Tovšakova je povedala, da se je z obtoženim srečevala le na sestankih, sicer pa so vse posle urejali njeni podrejeni. "Vem le, da nas je samo skrbelo, kako bomo projekt zaradi krize izpeljali do konca," je povedala in niti z besedo obremenila Krašovca: "Žal mi je, da namesto spornih gradbenih situacij nismo podpisali avansnih, saj v tem primeru zdaj sploh ne bi bili tu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:19 15. November 2013.

    roka roko umije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.