Hišo zažgal namerno?

Foto: Žurnal24 Požar so prostovoljni gasilci pogasili, enega izmed njih pa so odpeljali v bolni
30 kočevskih gasilcev popoldne v boj z ognjenimi zublji. Požar na starejši hiši v Mahovniku naj bi podtaknil vaški posebnež.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili kočevski policisti, je v naselju Mahovnik pri Kočevju popoldne zagorela streha starejše pritlične hiše.

Požar je gasilo trideset kočevskih prostovoljnih gasilcev, ki so ogenj v slabi uri tudi pogasili.

Po neuradnih podatkih naj bi požar podtaknil vaški posebnež, ki je v dotrajani stavbi živel sam.

Spor z novim lastnikom?
Kot na spletni strani poroča Radio Krka, je hiša lani dobila novega lastnika, ki jo je nameraval tudi obnoviti. Temu je za zdaj še domnevni požigalec ostro nasprotoval; tako je bilo tudi danes. Slabo uro pred požarom naj bi novemu lastniku stavbe spet grozil, da jo bo zažgal.

Če je grožnje tudi uresničil, bo pokazala policijska preiskava. Škode je po prvih ocenah za več tisoč evrov.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.