Hiter nizkocenovnik

Foto: Nokia
Foto: Nokia
Nokia 500. Zmogljiv mobilnik s povprečnim zaslonom na dotik.
Oglej si celoten članek

Test. Pri ogledu lastnosti nokie 500 morda najprej pade v oči gigaherčni procesor, ki se pozna pri dobri odzivnosti, sicer pa gre za nezahteven mobilnik z operacijskim sistemom Symbian Anna; možno ga je nadgraditi na Symbian Belle.

Hitro in brez napak bomo pisali le, če smo vajeni poravnane QWERTY-tipkovnice, a bomo morali biti pri tem še posebno natančni, saj je velikost črk na nekoliko manjšem zaslonu temu primerna. Kamera bo s petimi milijoni slikovnih točk zadovoljila marsikaterega uporabnika, a je le ena, zato videoklic ni mogoč. Nokiini strokovnjaki so se pri tem modelu bolj posvetili dizajnu, manj pa zmogljivosti baterije, saj je ta zgolj povprečna, a se bodo morda oddolžili z brezplačno navigacijsko aplikacijo Ovi.

V prosti prodaji stane 219,90 evra, glede na napovedi pa bo za simbolično ceno ob vezavi na voljo tudi pri naših 
operaterjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.