Hitro po subvencijo!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Študenti, ki so do sedaj bivali v študentskem domu ali pri zasebniku s subvencijo, imajo še danes čas za oddajo vloge za podaljšanje bivanja za prihodnje študijsko leto.
Oglej si celoten članek

Cenzus za dodelitev subvencije znaša 2284,77 evra bruto mesečno na družinskega člana v letu 2013. Subvencija za bivanje v študentskih domovih v študijskem letu 2014/15 ostaja nespremenjena, in sicer 19,50 evra, pri zasebnikih pa znaša 32 evrov.

Preko spletnega portala eVŠ

Študent mora prošnjo za podaljšanje subvencioniranega bivanja oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Če se prijavlja z digitalnim potrdilom, obrazca po pošti ni treba poslati, temveč prošnjo odda na naslovu http://portal.evs.gov.si/bivanje/. Če se prijavlja brez digitalnega potrdila, pa mora obrazec poslati elektronsko, ga natisniti, podpisati in ga s prilogami priporočeno poslati po pošti ali osebno oddati pristojni pisarni za študentske domove.

Zadnji izhod: Petrol

Če zamudijo pošto, pa lahko prošnjo po navedbah predstavnikov študentskih domov oddajo tudi na Petrolovih bencinskih servisih do 24. ure. Študentom tudi priporočajo, da z oddajo prošnje ne odlašajo do zadnjega trenutka. Na ta način se bodo morda izognili nepotrebni gneči na poštah in napakam v prošnji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.