Hočem tvojo kri!

Foto: Žurnal24 (Foto: Gregor Katič)
Jutri Študentski organizaciji Univerz v Ljubljani in Mariboru organizirata krvodajalsko akcijo Hočem tvojo kri! Krvodajalci dobijo brezplačen avtobusni prevoz.
Oglej si celoten članek

"Od naše zadnje krvodajalske akcije je minilo že pol leta, zato je prav, da se ponovno podamo skozi vrata Zavoda RS za transfuzijsko medicino in darujemo 0,5 litra najbolj pomembne življenjske tekočine," sporočajo s ŠOU v Ljubljani. Naslov tokratne akcije je Hočem tvojo kri!

Študentje se lahko akcije udeležijo jutri med 7. in 15. uro na Zavodu RS za transfuzijsko medicino. Vsak študent krvodajalec bo prejel tudi darilo, poleg tega pa lahko koristi brezplačen avtobusni prevoz, in sicer ob:
- 9h pred brunarico za Bežigradom,
- 10h pred menzo v Rožni dolini,
- 11h pred brunarico za Bežigradom,
- 12h na Gerbičevi 59 ali
- 13h pred brunarico za Bežigradom.

V Mariboru bo krvodajalska akcija potekala v UKC Maribor, za študente pa bo organiziran brezplačen prevoz izpred vseh fakultet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.