Hotela ga je umoriti med spanjem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
48-letnico, ki se je spravila na svojega znanca, so včeraj iskali tudi s helikopterjem.
Oglej si celoten članek

Včeraj zgodaj zjutraj so policisti dobili obvestilo, da se je v okolici Lukovice zgodil rop, pri čemer naj bi bil moški poškodovan.

Tokratna zgodba pa je nekoliko bolj zamotana od običajnih poročil o ropu. Policisti so ugotovili, da sta se 64-letni moški in 48-letna ženska v Slovenijo pripeljala s Hrvaške, oba sta tudi hrvaška državljana, sicer pa sta znanca.

Moški je pri Lukovici zaradi utrujenosti ustavil avtomobil in zaspal. Ženska mu je ukradla gotovino in ga nato z različnimi predmeti poskušala ubiti. Moški se je prebudil, se ji uprl in ji pobegnil.

Pobegnila je tudi ženska. Iskalo jo je več policistov, pridružil se jim je tudi policijski helikopter. Izsledili so jo dopoldan s pomočjo občanov, zaradi suma poskusa umora jo bodo pripeljali k preiskovalnem sodniku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.