"Hrana se draži, kmetje pa jo vozijo v gozd"

Foto: Bralec iz Dolenjske
Foto: Bralec iz Dolenjske
"Letos bo hrana draga. Kmetje pa vozijo krompir v gozd," je ob sliki kupa krompirja zapisal naš bralec. Dodal je še, da nekateri očitno nimajo spoštovanja do hrane.
Oglej si celoten članek

Naš bralec je med sprehodom po gozdu našel ogromen kup krompirja. "Gre za veliko količino krompirja, približno 300 kilogramov ali kakšen kilogram več. Zgleda tako, kot da ga je kmet prebral, ostanek pa vrgel v gozd. Če ga ne bi imeli doma, bi ga z veseljem nabral nekaj kilogramov," nam je prek naveze sporočil bralec iz Dolenjske.

Hrana se bo podražila

Našega bralca je razburilo predvsem dejstvo, da nekateri kljub podražitvi nimajo odnosa do hrane. "Letos bo hrana draga. Kmetje pa vozijo krompir v gozd," je še zapisal.

Do konca leta dražja tudi zelenjava

Včeraj smo poročali o podražitvi mesa. Podražitvam pa se ne bodo izognili niti izdelki iz moke, jajca ter izdelki iz zelenjave in sadja. Koliko se bodo podražitve poznale na maloprodajnih cenah, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 10:26 7. Oktober 2012.

    Kolikor jaz iz te slike razberem je veliko zelenega krompirja in kolikor sem seznanjen je ta olupek zelo toksičen oz …

  • 14:58 7. September 2012.

    V preteklosti smo jedli tudi krompir, ki je bil zelen. Si pač odrezal zelene dele vstran.

  • 14:57 7. September 2012.

    Kmet ve da ima presežek, družina ki rabi, pa ponavadi ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.