Hrvaška: osebni avtomobil v cisterno

Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave Foto: Žurnal24 Hrvaška, avtocesta, nesreča, tunel Dubrave
Na hrvaški avtocesti ob jadranski obali se je v tunelu Dubrave osebni avtomobil zaletel v cisterno. Del ceste je še vedno zaprt, kot po čudežu pa so jo vsi odnesli le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Da ni prišlo do tragedije, se imajo 21-letni voznik osebnega avtomobila in vsi, ki so bili v bližini, zahvaliti prisebnosti voznika cisterne. Ko je 21-letnik trčil v cisterno od zadaj, je voznik le-te zapeljal iz tunela Dubrave pri Prgometu, tako da je v njem ostal le osebni avtomobil, ki se je vnel. Če bi voznik cisterne, polne propan-butana, ob trku ustavil, bi prišlo do hude eksplozije.

Tudi trije potniki iz osebnega vozila so še pravi čas pobegnili iz tunela in so le lažje poškodovani. Zakaj se je voznik zaletel v cisterno, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.