Hrvaška: Streljanje pred šokiranimi turisti

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Okrog 14. ure je pred hotelom Pineta v Vrsarju prišlo do streljanja. Policija je območje zaprla, preiskava je v teku.
Oglej si celoten članek

Hotel Pineta v Vrsarju. Potem ko je okrog 14. ure prišlo do streljanja pred hotelom, je nastala splošna panika. Policija je bila v nekaj minutah na prizorišču. "V streljanju sta bili poškodovani dve osebi, ki jim je bila takoj nudena zdravstvena pomoč, reševalci so jih odpeljali v bolnišnico. Preiskava poteka, na prizorišču je tudi dežurni državni tožilec," se glasi skopo poročilo policije.

Kot poroča hrvaški portal Index, storilec ni med dvema poškodovanima, policija ga še išče. Kot neuradno piše portal Glas Istre je do streljanja prišlo v recepciji hotela, kjer naj bi moški najprej ustrelil svojo nekdanjo partnerko, nato pa še njenega spremljevalca.

Oba sta zaposlena v hotelu, ki je ta konec tedna poln turistov. Do streljanja je prišlo pred njihovimi očmi, v paniki so številni začeli bežati.

Storilec naj bi takoj po dejanju pobegnil v BMW-ju. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.