Hrvaška: Tri mrtve zaradi dima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15-letnik se je vrnil z novoletnega praznovanja. V hiši našel mrtvo mamo, sestro in sestrično.
Oglej si celoten članek

V Rakitju blizu Zagreba se je okoli 6. ure zjutraj domov vrnil 15-letnik. Videl je, da je njihovo kletno stanovanje polno dima. 37-letna mama, 10-letna sestra in 7-letna sestrična se na njegove klice niso odzivale. Zbudil je sosede, ki so v stanovanju vse tri našli mrtve. Dali so jim umetno dihanje, vendar ni bilo več pomoči.

Tlel namizni aranžma

Družina domneva, da so umrle zaradi zastrupitve z dimom. Menijo, da se je zaradi novoletnih lučk vnel namizni aranžma. Ni prišlo do večjega požara, vendar se je dim hitro razširil. Ženska in deklici so se zadušile v spanju, poroča 24sata.hr.

37-letnica je novo leto pričakala z deklicama in partnerjem, ki pa je odšel okoli 2. ure zjutraj. Z njimi bi moral ostati tudi brat dvojček 7-letnice, ki pa si je zadnji hip premislil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 2. Januar 2012.

    Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi !!! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnica o komunisticnih zlocinih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.