Hrvaški državljan blokiral mejni prehod

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Zaradi spora z delodajalcem za dve uri blokiral mejni prehod. Promet je ponovno stekel ob 18.30.
Oglej si celoten članek

Na operativno komunikacijskem centru v Murski Soboti so bili okoli 17. ure obveščeni, da je mejni prehod Mursko Središče v smeri Petišovcev s tovornim vozilom blokiral hrvaški državljan.

"Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je hrvaški državljan, voznik tovornega vozila, zaradi spora z delodajalcem na mejnem prehodu Mursko Središče, z vozilom blokiral prehod, vozilo zaklenil in mejni prehod zapustil,"  so zapisali na Policijski upravi Murska Sobota ( PU Murska Sobota): "Tovorna vozila na mejnem prehodu stojijo. Osebna vozila se preusmerjajo na Mejni prehod Gibina in Razkrižje," so pojasnili na PU Murska Sobota in dodali, da težavo urejajo hrvaški policisti. 

 dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:19 28. Oktober 2015.

    in kakšen naj bi bil utemeljeni razlog, da jaz zaradi njega čakam na meji več ur???

  • 19:33 27. Oktober 2015.

    Blokira naj delodajalčevo dvorišče, ne cesto. Ostali udeleženci na cesti nimajo nič z njegovimi problemi.

  • 19:22 27. Oktober 2015.

    Pravilno, če le ima utemeljen razlog za to.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.