Hrvaško boste spoznali v novi luči

Foto: Mastercard® Priceless® Cities
Foto: Mastercard® Priceless® Cities
Tudi letos bo več kot polovica Slovencev za poletni oddih izbrala Hrvaško, ugotavlja raziskava Masterindex. Ti bodo lahko zdaj Hrvaško spoznali v čisto novi luči, saj se je priključila 45 vrhunskim Mastercard® Priceless® Cities.
Oglej si celoten članek

Sodeč po raziskavi, ki jo je za družbo Mastercard Europe v Sloveniji izvedla Mediana, bo večina dopustnikov na Hrvaškem plačala bivanje oziroma namestitev. Skoraj polovica jih bo s plačilnimi karticami plačevala gorivo, hrano in pijačo, uporabila pa jo bo tudi za plačevanje v restavracijah in barih.

V raziskavi ugotavljajo, da vedno manj Slovencev namestitev plačuje z gotovino, teh je zdaj 64 odstotkov. Dve tretjini Slovencev bosta v 20 odstotkih za plačilo uporabili plačilno kartico.

Čakajo vas ekskluzivne ugodnosti

Imetnike kartic Mastercard letos na Hrvaškem čakajo neprecenljiva doživetja, saj se je Hrvaška priključila globalnem programu Mastercard® Priceless® Cities. Ekskluzivnih ugodnosti je veliko, saj so snovane na podlagi raziskav, ki so ugotavljale, kakšna doživetja popotniki vrednotijo najvišje. Več o Mastercard® Priceless® Cities najdete TUKAJ.

Foto: Mastercard® Priceless® Cities Parentino Občutite zgodovinski Poreč

Eno do privlačnih doživetij vas čaka v čudovitem Poreču, ki je bil kot rimski castrum zgrajen že v drugem stoletju pred našim štetjem. Mesto se bohoti z zgodovinskimi zgradbami, med katerimi je najpomembnejša Eufrazijeva bazilika. Zgradili so jo v šestem stoletju, znana pa je po svojih mozaikih, ki jih strokovnjaki primerjajo z najlepšimi v Evropi.

Imetnike kartic Mastercard čaka nepozaben dopust v Villi Parentino, ki se nahaja v središču Poreča s pogledom na morje in otoček Svetega Nikolaja. Villa Parentino je znana tudi po svojih gurmanskih specialitetah in vrhunskem vinu.

Na makarsko riviero

Med neprecenljiva doživetja v sklopu Mastercard Priceless Croatia lahko obiščete še ljubko mestece Podgora, ki se nahaja na makarski rivieri v srcu Dalmacije. Staro ribiško mestece je polno znamenitosti, kot so stolp na hribu Roščići in srednjeveško pokopališče Punta s Podgore, v poletnih mesecih pa se v mestu zvrstijo številni festivali.

Mesto doživite s Priceless Croatia in si rezervirajte sobo v hotelu Madura Auri s čudovitim razgledom na morje ter 150 metri lastne prodnate plaže.

Foto: Mastercard® Priceless® Cities Medora

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:26 17. Julij 2017.

    zelo žalostno je, da toliko sodržavljanov preživlja dopust pri naciji, ki ves čas pljuva in ščije po nas, sramota!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.