Hrvat z bombo grozil tudi slovenski družini

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Devetnajstletnik z otoka Paga je s potapljaškim nožem in ročno bombo grozil natakarju, nato pa še slovenski družini.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletnik, ki so mu v krvi izmerili 1,14 promila alkohola, je v soboto v nekem gostinskem lokalu verbalno napadel natakarja, nato pa je s potapljaškim nožem in ročno bombo grozil 35-letnemu slovenskemu državljanu, ki je v lokalu s svojo družino sedel za mizo.

Policisti so po prijavi nasilnega 19-letnika hitro prispeli na kraj dogodka, kjer so mu odvzeli potapljaški nož in ročno bombo, piše hrvaški Večernji list. Med preiskavo njegovega stanovanja pa so našli še 87 kosov različnega orožja in streliva. Policija je fanta kazensko ovadila zaradi groženj in nezakonitega posedovanja orožja in eksplozivnih snovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.