Hrvata z ukradenim BMW-jem niso spustili iz Slovenije

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Policisti na Obrežju so odkrili luksuzno terensko vozilo, ki je bilo lani ukradeno v Španiji.
Oglej si celoten članek

Policisti so na mejnem prehodu za mednarodni cestni promet Obrežje zasegli ukradeni BMW X6.  29-letni Hrvat je v ponedeljek zvečer z omenjenim luksuznim terenskim vozilom želel prečakati slovensko hrvaško mejo, a ga policisti iz Slovenije niso izpustili.

"Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled avtomobila. Ugotovili so, da je številka šasije predrugačena, v schengenskem informacijskem sistemu pa je zabeleženo, da je bil avtomobil v letu 2013 ukraden v Španiji. BMW so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo," poudarjajo na policijski upravi Novo mesto.

29-letniku se tako obeta kazenska ovadba zaradi domnevnega prikrivanja ukradenega avtomobila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.