Hrvatič se širi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rajko in Daša naj bi bila srečno zaljubljena. (Foto: Barbara Milavec) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Rajko Hrvatič na Škofijah odprl razširjeni kompleks Igralnega salona Karneval. Projekt vreden nekaj manj kot 4 mio evrov. Prestižna tudi otvoritev.
Oglej si celoten članek

Rajko Hrvatič, razvpiti primorski podjetnik, je sinoči s ponosom predstavil novo pridobitev, razširjeni kompleks Igralnega salona Karneval. Na otvoritvi (oglejte si utrinke v galeriji) smo poleg  lepotic opazili tudi koprskega župana Borisa Popoviča in odvetnika Francija Matoza.

Investicija je ocenjena na nekaj manj kot 4 milijone evrov, od tega je tretjino financirala Evropska unija. Z gradnjo so začeli v lanskem maju, opremljanje prostorov pa decembra.

Hrvatič je tako igralniško dejavnosti ob mejnem prehodu Škofije dopolnil s hotelirsko. Investicija naj bi se povrnila v približno 15-tih letih, meni Hrvatič, ki je v novem kompleksu zaposlil novih 38 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.