Hrvatica zbila pešca in ga za seboj vlekla še tri kilometre

Foto: Pixsell nesreča hrvaška Foto: Pixsell nesreča hrvaška Foto: Pixsell nesreča hrvaška
Neka mlada Hrvatica je danes ponoči v Trogirju v okolici Splita zbila moškega in ga nato še tri kilometre z avtomobilom vlekla za seboj. Moški je umrl, voznico pa so odpeljali k preiskovalnemu sodniku.
Oglej si celoten članek

Policija dogodek še preiskuje, nikakor pa jim ni jasno, kako to, da je voznica tako dolgo za seboj vlekla ponesrečenega moškega in zakaj se ni ustavila, čeprav so jo opozarjali tudi drugi udeleženci v prometu. Je pa Hrvatica vozila vinjena - v krvi so ji odkrili 0,6 promila alkohola.

Identitete moškega, ki je bil žrtev nesreče, še niso ugotovili. Gre pa za moškega srednjih let, je ocenila policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.