HTC naj bi že pripravljal štirijedrnika

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kitajski proizvajalec mobilnih telefonov HTC naj bi že pripravljal prvi štirijedrni mobilni telefon na svetu, HTC Edge.
Oglej si celoten članek

Naprava bo neuradno, kot poroča pocketnow.com, imela 4,7-palčni zaslon s HD ready oziroma 720p resolucijo, en gigabajt pomnilnika in fotoaparat z resolucijo osem megapikslov.

Poleg teh lastnosti, ki jih vidimo tudi v nekaterih že obstoječih telefonih, pa naj bi naprava imela procesor AP30 Tegra 3 CPU proizvajalca Nvidia. Ta ima kar štiri jedra, vsako pa tiktaka s frekvenco 1,5 gigaherca.

Edge, ki naj bi na trg prišel spomladi prihodnje leto, bi lahko kot prvi predstavil HTC-jeve storitve, kot so prodajalna glasbe in knjig ter platforma za igranje iger, še poroča pocketnow.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.