Huda jutranja nesreča, življenje 22-letnika je ogroženo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Policisti in druge interventne službe še na mestu dogodka.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometniki so bili danes okoli 4.25 obveščeni o prometni nesreči 22-letnega voznika, ki je vozil iz smeri Ljubelja  proti
Podljubelju.  V izteku levega ovinka je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno izven  vozišča na travnato brežino in zbavtomobilom silovito čelno trčil v kamnito obzidje. 

Voznik je - po podatkih, s katerimi za zdaj razpolagajo na policiji - posebno hudo telesno poškodovan. Njegovo življenje je ogroženo.  

Na kraju so pomoč nudili gasilci in zdravstveno osebje. Z reševalnim vozilom  je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Cesta je bila zaprta in promet oviran do 7.35.

Policisti  so  kraj  zavarovali,  opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil  o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Slovenija S puško meril v policiste, sledilo je tole Slovenija Strahovito je počilo: Avto trčila v tovornjak, voznici niso mogli pomagati

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.