Huda nesreča, 37-letnik je v smrtni nevarnosti

Foto: Dolenjskanews.com Prometna nesreča Foto: Dolenjskanews.com Prometna nesreča
Včeraj nekaj po 17. uri se je pri Srebrničah zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah je 37-letni voznik osebnega avtomobila renault kangoo peljal iz smeri Novega mesta proti Straži. Pri Srebrničah je zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo in drog javne razsvetljave.

Gasilci GRC Novo mesto so ukleščenega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila. Reševalci so poškodovanega moškega oskrbeli in po informacijah iz bolnišnice je zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti. Policisti vse okoliščine nesreče še preiskujejo.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:49 4. Januar 2021.

    Še nobeden ni zaradi vožnje po levi strani vozišča zapeljal s ceste in se ubil ! Kako morate napisati takšno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.