Huda nesreča, cesta je bila zaprta

Foto: PGD Šentrupert Nesreča pri Šentrupertu Foto: PGD Šentrupert Nesreča pri Šentrupertu Foto: PGD Šentrupert Nesreča pri Šentrupertu Foto: PGD Šentrupert Nesreča pri Šentrupertu
Trčili sta kombinirano in osebno vozilo.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je včeraj malo pred drugo uro pri Šentrupertu zgodila huda prometna nesreča. 

"Ob 13.50 sta v Slovenski vasi trčili osebno in kombinirano vozilo," navajajo pri URSZR. "Gasilci PGD Trebnje in Šentrupert so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila, odklopili akumulatorja na vozilih in očistili razlite motorne tekočine."

Tri poškodovane osebe so na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči Trebnje in jih prepeljali na nadaljnje zdravljenje.

xxx

Zaradi nesreče je bila cesta nekaj časa zaprta.

dezurni@zurnal24.si​​​​​​​

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:03 21. Junij 2018.

    Resnično pisunsko pomembna novica z več kot poldnevno zamudo! Pač ni ilepšega, kot posedati v bližnjem bifeju ali dremati v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.