Huda nesreča vzela še eno življenje

Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti
Umrl motorist.
Oglej si celoten članek

"V prometni nesreči med Jezerskim in Preddvorom je umrl motorist, ki je med vožnjo izgubil nadzor nad motornim kolesom in pri padcu zdrsel na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v osebni avtomobil," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

"Zaradi hudih poškodb je na kraju umrl. Okoliščine kažejo na krivdo motorista za nesrečo," so še sporočili. 

Do nesreče je prišlo včeraj nekaj čez osmo uro zvečer, cesta je bila zaprta več kot dve uri. Na kraju nesreče so bili tudi kranjski poklicni gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč policiji pri razsvetljavi kraja nesreče in reševalcem NMP Kranj.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:01 20. Julij 2018.

    90% novic ki jih prenašate , so prevedeni in najmanj 4 dni stari dogodki ! Niste sposobni vsaj tistih 10% …

  • 12:26 20. Julij 2018.

    Cesta med Jezerskim in Preddvorom je cesta smrti ...............žal ni edina .Kdaj bo prevladal razum in bodo postavili dirkališče v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.