Huda nesreča, dve osebi v kritičnem stanju

Foto: PU Novo mesto prometna nesreča Foto: PU Novo mesto prometna nesreča Foto: PU Novo mesto prometna nesreča
Na regionalni cesti pri naselju Bukošek na območju Policijske postaje Brežice se je zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

V nesreči, ki se je zgodila nekaj pred 9. uro, so bila udeležena tri vozila. Dve osebi sta v kritičnem stanju. 

82-letni voznik osebnega avtomobila znamke Opel je peljal iz smeri Župelevca proti Brežicam. Pri naselju Bukošek je začel prehitevati osebni avtomobil znamke Renault, ki ga je vozil 71-letni voznik. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 77-letna voznica osebnega vozila znamke Seat. 82-letni voznik je čelno trčil v njeno vozilo ter trčil v vozilo 71-letnega voznika. 

Foto: PU Novo mesto prometna nesreča

82-letni voznik in 77-letna voznica sta utrpela hude poškodbe in sta po podatkih iz bolnišnice v smrtni nevarnosti, so sporočili s PU Novo mesto. Hudo je poškodovana tudi 76-letna potnica iz vozila 77-letne voznice. Voznik in potnik v tretjem osebnem vozilu, udeleženem v prometno nesrečo, nista bila poškodovana. 

Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:20 28. Oktober 2022.

    Po 65 letu nimajo kaj iskati v prometu. Vsako leto temeljit zdravniški pregled in test vožnje ampak oboje res temeljito. …

  • 14:33 28. Oktober 2022.

    Te starčki naj vsako leto naredijo trening varne vožnje pol nej pa vozjo. Dobr da je volan okrogu pa še …

  • 12:16 28. Oktober 2022.

    Katastrofa, po 60. letu bi morali za vse uvesti letne zdravniške preglede.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.