Huda nesreča, 19-letnik mrtev, trije hudo poškodovani

Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar avta v predoru Šentvid Prometna nesreča v predoru Sv.Illija Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar avta v predoru Šentvid
Do nesreče je prišlo nekaj po enajsti zvečer.
Oglej si celoten članek

"Ob 23.14 sta v predoru Panovec v Novi Gorici čelno trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba na kraju dogodka podlegla poškodbam, tri huje poškodovane, pa so prepeljali v Splošno bolnišnico v Šempetru pri Gorici," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Ukleščene osebe so morali iz avtomobila rešiti gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, ki so poleg tega zavarovali kraj dogodka, vpojna sredstva posuli po izteklih motornih tekočinah ter nudili pomoč reševalcem NMP Nova Gorica.

V čelnem trčenju je umrl 19-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, ki ga je zaneslo na nasprotno vozišče ob vstopu v predor Panovec ravno v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala 44-letna voznica. V prometni nesreči so bile poškodovane še tri osebe, dve težje in ena lažje, je za STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Policija vzrok tragične prometne nesreče še preiskuje.

O prometni nesreči so bili obveščeni tudi pristojni preiskovalni sodnik in državno tožilstvo.

Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.