Huda nesreča med Mengšem in Kamnikom

Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista Foto: PGD Mengeš Prometna nesreča, trčenje avtomobila in motorista
Motorist se je huje poškodoval.
Oglej si celoten članek

"Včeraj smo bili ob 17.07 preko ReCO 112 obveščeni o prometni nesreči na cesti Mengeš – Kamnik pri izvozu za Drnovo," poročajo gasilci PGD Mengeš. Na intervencijo so šli s tovornjakom GVC 16/25 in šestimi člani posadke.

"Na kraju smo ugotovili, da sta trčili motorno kolo in osebno vozilo. Skupaj z gasilci iz PGD Kamnik smo zaprli cestišče ter pomagali pri oskrbi huje poškodovanega motorista, ki ga je reševalna ekipa NMP Kamnik odpeljala v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija," so sporočili gasilci. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.