Huda nesreča na avtocesti

Foto: Žurnal24 (Foto: PGE Celje)
Včeraj se je na avtocesti Maribor- Celje, pred izvozom za Dramlje zgodila huda pometna nesreča, v kateri sta se huje poškodovali dve osebi.
Oglej si celoten članek

Včeraj malce po 15. uri se je na avtocesti Maribor-Celje  približno 350m pred izvozom za Dramlje zgodila huda prometna nesreča. Osebno vozilo se je zaletelo v betonsko zaščitno ograjo in pristalo na strehi. Pri tem sta se dve osebi hudo poškodovali dve osebi, ki sta bili odpeljani v celjsko bolnišnico.

Gasilci Poklicne gasilske enote Celje so zavarovali kraj dogodka, pomagali reševalcem pri oskrbi ponesrečenca, ter z absorbenti posuli mesto izlitja motornih tekočin.

Foto: Žurnal24

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.