Huda nesreča na gorenjski avtocesti

Foto: bralka
Foto: bralka
Po trčenju sta avtomobila prebila varovalno ograjo in se ustavila na travniku izven avtoceste.
Oglej si celoten članek

Na gorenjski avtocesti se je okoli 17. 30 zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena  avtomobila znamke BMW nemških in italijanskih registrskih številk.

"Oba voznika sta peljala iz smeri Karavank proti Ljubljani, pred viaduktom Tržiška Bistrica pa je nemški avtomobil med prehitevanjem trčil v avtomobil Italijana," je pojasnil Bojan Kos iz PU Kranj. "Po trčenju sta oba avtomobila prebila varovalno ograjo in se ustavila na travniku izven avtoceste."

Voznik in potnica v nemškem BMW sta utrpela hujše poškodbe, trije udeleženci v italijanskem avtomobilu pa so zelo verjetno lažje poškodovani.

Zaradi nesreče je bila cesta več ur zaprta, promet pa oviran do ene ure ponoči.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.