Huda nesreča na Koroškem

Foto: KGZ Ravne na Koroškem Prometna nesreča, avto odneslo s ceste Foto: KGZ Ravne na Koroškem Prometna nesreča, avto odneslo s ceste
Hudo poškodovanega so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

"Danes ob 6.16 je na relaciji Dravograd - Maribor v naselju Gortina, občina Muta, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je oseba huje poškodovala," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Radlje ob Dravi, ki so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator ter nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem. Reševalci so poškodovanca prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.