Huda nesreča na križišču

Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista Foto: sobotainfo.com Prometna nesreča motorista
V križišču pri Osnovni šoli I v Murski Soboti je včeraj prišlo do prometne nesreče, v kateri je sta bila udeležena motorno vozilo in osebni avtomobil.
Oglej si celoten članek

Okrog 12.30 je počilo v križišču Severjeve ulice in ulice Štefana Kovača. Voznika motornega kolesa so reševalci odpeljali v bolnišnico Rakičan. Gasilci PGD Murska Sobota so očistili vozišče in pomagali policiji.

Voznica osebnega avtomobila naj bi po neuradnih informacijah portala sobotainfo.com pripeljala iz strani ulice Mikloša Kuzmiča, motorist pa iz strani Vrbišča. Voznica naj bi pri tem zavijala v smeri proti Maximusu in motoristu izsilila prednost.

Policisti so v današnjem sporočilu potrdili, da je motorist hudo poškodovan ter da je do nesreče prišlo, ker je voznica osebnega avtomobila odvzela prednost motoristu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:29 21. Junij 2019.

    Zakaj je bil moj komentar zbrisan? Pomeni, da je resnicno prehitro peljal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.