Huda nesreča na pomurki

Foto: Sobotainfo.com Pomurska avtocesta prometna nesreča Foto: Sobotainfo.com Pomurska avtocesta prometna nesreča Foto: Sobotainfo.com Pomurska avtocesta prometna nesreča Foto: Sobotainfo.com Pomurska avtocesta prometna nesreča
Na pomurski avtocesti sta ugasnili dve življenji.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 18.08 se je na avtocesti med Mursko Soboto in Mariborom zgodila prometna nesreča, v kateri sta dva človeka umrla, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Voznik osebnega avtomobila je zunaj naselja Bakovci zaradi neprilagojene hitrosti najprej trčil v zaščitno ograjo, nato pa se je vozilo prevrnilo. Voznik in sopotnik sta med prevračanjem padla iz vozila, saj nista uporabljala varnostnih pasov. Njune poškodbe so bile tako hude, da sta na kraju nesreče umrla.

Več fotografij tragične prometne nesreče si oglejte na spletni strani Sobotainfo.com.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:46 9. September 2013.

    Danes je žal še en dan, ki "potrjuje" pravilnost "at hok" ukrepov naše banana vlade in kvazi agencij za ureditev …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.