Huda nesreča na pomurski avtocesti

Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti Foto: PGD Gornja Radgona Nesreča na pomurski avtocesti
Tik pred izvozom zapeljali s cestišča.
Oglej si celoten članek

Ob 18.03 je na pomurski avtocesti na relaciji Cerkvenjak-Grabonoš pred izvozom Sveti Jurij osebno vozilo zapeljalo s cestišča, so sporočili s PGD Gornja Radgona, ob tem pa so se poškodovale tri osebe. "Reševalci NMP Murska Sobota in Gornja Radgona so jih prepeljali v SB Murska Sobota. Gasilci PGD Murska Sobota, Ljutomer, Gornja Radgona in JZGB Maribor so razsvetljevali kraj nesreče," so še dodali.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.